Klar som en Duracall-kanin!

2013 ferie mål ønsker Jul 31, 2013

Ferien er over. Jeg kan se tilbake på herlige uker, fylt med sol, varme, god mat, familie og venner. Denne sommeren har jeg brukt til å roe ned, slappe av, slikke sol og lade opp batteriene, etter en hektisk vår.

Å ligge til lading i noen uker har gjort godt, for kropp, hjerte og sjel. I en hektisk hverdag kan jeg glemme å sette pris på alt jeg har utrettet, alt jeg har i livet mitt og alt som skal komme. I ferien har jeg hatt tid til å reflektere, nyte og bygge opp forventninger til alt som skal komme.

Jeg har tidligere blogget om min forkjærlighet for listeskriving. Tradisjonen tro skrev jeg i juni i år en ny liste over alt jeg vil gjennomføre i det kommende året, og hva jeg virkelig ønsker meg i livet mitt. Årets liste var faktisk vanskeligere enn tidligere år, for jeg opplever at stadig flere av ønskene mine er oppfylt. Det synes jeg nesten er litt skremmende – det er vel ikke slik at jeg holder på stagnere? Jeg ønsker nemlig aldri å slutte å drømme, sette meg nye mål og finne nye topper å strekke meg mot.

Etter noen dagers betenkningstid ble årets juniliste fylt til randen av spennende, kreative og utfordrende ønsker. Nå gleder jeg meg til å ta fatt på høsten.

Ferie er digg. Men jeg synes hverdager er aller best. I de kommende månedene skal jeg høste mange av fruktene fra min iherdige innsats det siste året. I tilleg skal jeg gå igang med flere nye prosjekter, som jeg vet kommer til å kreve mye av meg.

Jeg er klar, proppfull av energi etter årets ferie. Og ivrig som en Duracell-kanin!

Close

50% Complete

Fyll inn skjemaet

Legg inn navn og e-postadresse, så  sender deg relevant informasjon.