Den perfekte sommergaven

Et av høydepunktene denne våren var utgivelsen av boken «Villa Malla», som jeg har skrevet sammen med min kjære søster, Sonja Lee. Med på teamet var også designer Therese Jacobsen og fotograf Morten Brun, som vi har samarbeidet med på flere bokprosjekter tidligere. Boken er utgitt på Aschehoug forlag, og har fått mye positiv omtale i ulike medier.

Foto: Morten Brun

 

Juniutgaven av magasinet Tara Smak har en lengre reportasje om Villa Malla. Magasinet er i salg nå. Flere bloggere har også skrevet mye pent om boken. En av dem er Helle Øder Valebrokk, som omtaler seg selv som ivrig hobbykokk. Her kan du lese hennes blogginnlegg, «Vidunderlige Villa Malla».Signe Schineller har skrevet om bokutgivelsen i bloggen re:signert. Les innlegget «Eventyrlig Villa Malla-bok i boks!».

Da vi jobbet med boken var idéen å å gi leseren en følelse av å være på Villa Malla når de blar fra perm til perm. Det synes jeg vi har fått til! Boken byr ikke bare på oppskrifter og flotte bilder av all den gode maten som serveres på Villa Mallas, men gir også en smakebit av historien og en opplevelse av inne- og uteområdene på og rundt Villa Malla.

Det er en bok vi er skikkelig stolte av, og som vi håper mange vil få glede av.

«Villa Malla» er en ypperlig gavebok, enten det er til familie, venner, ansatte eller samarbeidspartnere. Send en mail til [email protected] dersom du har lyst til å glede noen – eller hvorfor ikke gi en gave til deg selv?

Close

50% Complete

Fyll inn skjemaet

Legg inn navn og e-postadresse, så  sender deg relevant informasjon.