Fem år med små skritt

2017 Jun 12, 2017

Stolt. Det er det jeg er i dag. På dagen 5 år etter at jeg opprettet eget aksjeselskap og fikk registrert Skriptor AS i Brønnøysundregistrene. Det har vært en bratt læringskurve og jeg lærer fortsatt. Hver eneste dag.

SE VIDEO: Skriptor 2012-2017

Skriptors femte utgivelse – Spis deg fri – er den norske oversettelsen av boken Bright Line Eating, skrevet av Dr. Susan Peirce Thompson. Den gikk rett inn på New York Times Best Seller List etter utgivelsen i USA i mars 2017. Siden har boken blitt solgt til Kina, Russland, Polen og alle spansktalende land i verden.

Første land ut er altså Norge, hvor Spis deg fri lanseres torsdag 24. august 2017. Dette er første gang Skriptor AS tilrettelegger en utenlandsk tittel for det norske markedet.

Mitt beste tips for å lykkes?! Be om hjelp fra de beste! Jeg har spurt om råd hos mange, både familie, venner og fremmede. Enda viktigere: Jeg har turt å følge de tipsene jeg har fått, etter beste evne, selv om det til tider har vært ubehagelig, skummelt og vanskelig.

Å ta ett skritt om gangen har ført meg et stykke på vei i løpet av disse årene. Likevel står jeg bare i startgropen i forhold til det som er mine ambisjoner, drømmer og visjoner for fremtiden. Nå tar jeg fatt på de neste fem årene, med mer energi, mot og tillit enn noengang.

Jeg er på vei. 

Close

50% Complete

Fyll inn skjemaet

Legg inn navn og e-postadresse, så  sender deg relevant informasjon.