En frilansers bibel

Jeg har en tanke om at denne bloggen skal gi et visst innblikk i hva man må sette seg inn i og bry hodet med når man starter for seg selv. Til tross for at jeg har jobbet siden jeg var 18 år gammel, har jeg fint lite peiling på hva som egentlig kreves for å være sin egen sjef. Sånt lærer man ikke når man er lønnsmottager, rett og slett.

Men gudskjelov har mange oppegående og kreative folk tråkket opp frilanssporet før meg. Og her vil jeg bare benytte anledningen til å sende en stor takk til (tidligere BT-kollega) Atle Hansson! Han har skrevet en utrolig nyttig håndbok for frilansere, som heter FRILANS. Etter å ha lest den fra perm til perm, har jeg den nå liggende som oppslagsverk og huskeliste på pulten min. Den har uten tvil spart meg for ufattelig mye research og hodebry, og anbefales på det varmeste til alle som allerede har startet for seg selv, eller går med en liten frilanser i magen.

Les mer om boken og kjøp den her!

Det var dagens reklame.

Close

50% Complete

Fyll inn skjemaet

Legg inn navn og e-postadresse, så  sender deg relevant informasjon.