Å komme i mål smaker godt

Det er flere år siden jeg bestemte meg for å skrive ned historien om min far, Mr. Lee. I april 2008 begynte jeg å arbeide systematisk med ideen, og for ett år siden satte jeg meg som mål å få boken utgitt.

Nå, ett år senere, er det en uvirkelig og fantastisk følelse å sitte med boken mellom hendene. Den er utgitt på Kagge forlag, og har fått tittelen “Det sa min far”, med undertittelen “Mr Lee – en historie om krig, kjærlighet og nudler”.

 Boken kan kjøpes i alle landets bokhandlere, og kan også bestilles her: 

http://bokkilden.no/SamboWeb/produkt.do?produktId=5310948&rom=MP

Ja, det har vært mye arbeid å fullføre boken. Flere ganger har jeg lurt på om jeg noengang ville komme i mål. Underveis har det vært mange hindringer. Men ved hver lille utfordring som har dukket opp, har jeg forsøkt å konsentrere meg om bare den. For hvis jeg ved hver lille hump i veien stopper opp for å tenke på alle andre uoverstigelige hindre som venter lenger frem, er det lett å miste motet. På vei til målet er det beste å ikke ta absolutt alle sorger på forskudd, men heller bare løse problemene etterhvert som de dukker opp.

For intet er umulig for den som drømmer. Og jobber hardt. Det sa min far.

Close

50% Complete

Fyll inn skjemaet

Legg inn navn og e-postadresse, så  sender deg relevant informasjon.